Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2007

9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ..


08-06-06, 08-03-07 ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ Η ΩΜΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΒΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 74’-81΄ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ..
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 91’
ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 35000 ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Η ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΠΑΛΜΟ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΗΡΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 16:00 ΦΘΑΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ. ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΕΜΠ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙ.. ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ .ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΚ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ) ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ Η ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΕΝΩ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΚΛΟΠ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΞΑΝΑΣΠΑΕΙ , ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΙΟΛΟΥ ΣΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΩ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ.
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ. ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΚΑΙ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ..
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; 61 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ.
50 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΟΡΩΝ.. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ Ρ.Α.Σ.


ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ..

1 σχόλιο:

www.stelin.cccp είπε...

Εξαιρετικό blog από το πιο αξιόπιστο και συνεπές συνδικαλιστικό σχήμα στην ΑΣΟΕΕ!