Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΧΟΛΗ

Έπεσε τελικα στην παγίδα η σύγκλητος του πανεπιστημίου αποδεικνύωντας ότι είναι έρμαιο των σκοπιμοτήτων των δύο μεγάλων παρατάξεων και αποφάσισε να κρατήσει κλειστό το πανεπιστήμιο αύριο τρίτη 3/11 αναγάγωντας τις συραξεις των μελών της ΠΑΣΠ & της ΔΑΠ σε μείζον θέμα για την υπόλοιπη πανεπιστημιακή κοινότητα..
τα γεγονότα της παρασκευής δεν μας εκπλήσουν και είναι σύνηθες φαινόμενο για τις δύο αυτες παρατάξεις να διαχωρίζονται πολιτικά με αυτό τον τρόπο μιάς και δεν εχουν ουσιαστικά άλλες διαφορές..
Άραγε τώρα κυριέ πρυτανή και κύριοι ''συνάδελφοι'' της ΠΑΣΠ και τις ΔΑΠ δεν είναι αντιδημοκρατικό το να κρατάς το πανεπιστήμιο κλειστό επειδή τις ''πέξανε'' 2 παρατάξεις???

γιατί αυτά λέγατε όταν μετά τις γενικές συνελεύσεις (που φέτος με δική σας ευθύνη και της ΠΚΣ δεν εχεί πραγματοποίηθει ακόμα καμία τέτοια..) που ψηφίζανε οι ίδιοι οι φοιτητές η σχολή τελούσε υπο κατάληψη, αλλά φυσικά ήταν ανοιχτή για όλους τους φοιτητές που καθημερινά συμμετείχαν στο πρόγραμμα και τις δράσεις της καταληψής της σχολής τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: