Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Το βαθυ κρατος της Siemens και οι "ανεξαρτητες" παραταξεις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ..

Η Siemens «πληρώνει» και την διασκέδαση των συνδικαλιστών φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως αποκαλύπτεται, θυγατρική της εταιρεία με το όνομα SIRONA Siemens ήταν χορηγός σε εκδρομές των φοιτητικών παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα με την ευγενική της χορηγία της SIRONA Siemens που εμπορεύεται σχετικό με την οδοντιατρική εξοπλισμό, τυπώθηκαν αφίσες για εκδρομές στη Μύκονο και πληρώθηκαν τα έξοδα ενός πάρτι στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο.

Ειδικότερα, η SIRONA Siemens ανέλαβε τα έξοδα για την εκτύπωση των αφισών τόσο της ΠΑΣΠ όσο και της ΔΑΠ για τις εκδρομές τους τον περασμένο Μάιο στη Μύκονο. Στην αφίσα της ΔΑΠ αναφέρει «Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής Θεσσαλονίκης σας πηγαίνει Μύκονο με 160 ευρώ 16 με 21 Μαΐου. Χορηγός SIRONA Siemens». Η ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής, Γεωπονίας και Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης ήταν κατά 2 ευρώ πιο φθηνή. Με 158 ευρώ Μύκονο με τέσσερις διανυκτερεύσεις και χορηγό τον ίδιο με την ΔΑΠ. Και επειδή ουδέν κρυπτόν υπό το φως της… χορηγίας, οι εκπρόσωποι των δύο φοιτητικών παρατάξεων ΔΑΠ και ΠΑΣΠ της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης δεν αμέλησαν να αναφέρουν, ότι η SIRONA Siemens χορηγεί και την τρίτη σε δύναμη ανεξάρτητη παράταξη στη Σχολή τους που είχε παλαιότερα διασπαστεί από την ΔΑΠ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ti sxesh exei auto me tin Asoee akrivws??? mipws anti na koitate ti kanoun oi alloi, na koita3ete ti kanente 'h mallon ti den kanete eseis kai ka8e xrono pairnete toso xamila pososta sthn asoee?