Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Μετά την προβοκατόρικη και προκλητική στάση της ΠΑΣΠ απέναντι σε μέλη της ΡΑΣ-ΕΑΑΚ, μετά τους μπράβους και τους πληρωμενους δολοφόνους που φέρνει στην ΑΣΟΕΕ, (στις περυσινές εγγραφές στο ξύλο με τη ΔΑΠ για το ποιος θα πάρει τον πρωτοετή, όπου 4 σωματώδης ρωσοπόντιοι εμφανίστηκαν ως ΠΑΣΠίτες!) καθώς και την χρήση δολοφονικών πρακτικών (αφού πετούσαν καρέκλες με σιδερένια πόδια στα κεφάλια μας!), τώρα έρχεται να στοχοποιήσει αγωνιστές και μέλη των ΕΑΑΚ με αφορμή τα προκαλούμενα ,από τους ίδιους, γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ την Τετάρτη 13/6/2007, βγάζοντας κείμενο και αφισετάκι το οποίο ονοματίζει συγκεκριμένα πρόσωπα, πρακτική που θυμίζει κατασταλτικούς μηχανισμούς (βλ. Ανακοίνωση Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής) που στοχοποιούσε και ονομάτιζε τα ίδια πρόσωπα στα οποία κάνει επίθεση η ΠΑΣΠ τώρα.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ οτι τέτοιες πρακτικές χρησιμοποιούν μόνο η ασφάλεια και τα κεντρικά της Γ.Α.Δ.Α. με σκοπό την στοχοποίηση και την ενοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ επίσης, την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ εν περιόδω μάλιστα όξυνσης του Φοιτητικού Κινήματος που έριχνε ευθύνες στα συγκεκριμένα μέλη των ΕΑΑΚ ακριβώς για να τρομοκρατήσουν τους αγωνιζόμενους φοιτητές.

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ τέλος, ότι το ψήφισμα που καταδίκαζε αυτη την ενέργεια της Αστυνομίας , δεν το ψήφισε η ΠΑΣΠ στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση.

Και μετά από όλες αυτές τις μνήμες, η ΠΑΣΠ έρχεται και με ανακοίνωση της στοχοποιεί όλως “τυχαίως”, τους ίδιους συναγωνιστές που έχει στοχοποιήσει εδώ και πολύ καιρο η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Αυτές οι χουντικές μέθοδοι, που μόνο η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ θα μπορούσαν να χρησημοποιήσουν με σκοπό τη συντονισμένη επίθεση εναντίον μελών της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης και ευρύτερα του φοιτητικού κινήματος, δείχνουν τις στενές τους σχέσεις με το κράτος, το παρακράτος, τον χαφιεδισμό και τη ρουφιανολογία με απόλυτο σκοπό την ενίσχυση της ενημέρωσης της Αστυνομίας.

Τέτοιες πρακτικές και μέθοδοι δεν χωράνε στο Φοιτητικό Κίνημα, στο Φοιτητικό Συνδικαλισμό και στον Φοιτητικό Σύλλογο της ΑΣΟΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: