Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

784 προσαγωγες, 138 συλληψεις και αμέτρητες παραβιάσεις του ασύλου..



Να που οδήγησε η καταστολή και η βία απο τις δυνάμεις της αστυνομίας που είχαν εντολές για μηδένικη ανοχή από τον αντιεξουσιαστή χρυσοχοιδή.. η αρχή στην ΑΣΟΕΕ την πέμπτη και στη συνέχεια στο Καποδιστρίακο και στο ΑΠΘ σήμερα, σημιώθηκαν οι πρώτες επιτυχίες της κυβέρνησης και του ''κυριού'' υπουργού προστασίας σκέτο.. μιας και σε αυτές τις σχολές παραβιάστηκε το άσυλο,στο ΑΠΘ μάλιστα την ώρα που μέσα συνεδρίαζε το Συντονιστικό Των Φοιτητικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης.
2 μέρες τώρα φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενοι κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας και όλων των μεγάλων πόλεων και πάρα την κρατική τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ κατέβηκαν στο δρόμο αποδεικύωντας πως ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ δε λησμονήθηκε και πως έδειξε τον δρόμο για νέους αγώνες και νίκες στις νεολαίες όλης της Ευρώπης..
Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν χτές και σήμερα στο δρόμο, αψηφισαν τις προληπτικές συλληψεις και την καταστολή τίμησαν την μνήμη του Αλέξη και δώσαν μια υπόσχεση για την εξέγερση που υποβόσκει..

4 σχόλια:

Γιώργος Σταμ είπε...

Κι επειδή κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, έπειτα από κάθε κινητοποίηση της νεολαίας -είτε αυτό λέγεται φοιτητικό κίνημα είτε Δεκέμβρης- τα γνωστά "παπαγαλάκια" σφυρίζουνε τον γνώριμο ρυθμό.
Αυτόν της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1083196&lngDtrID=244

http://www.tvxs.gr/v27822


Τους ενοχλεί που η νεολαία συζητάει, αποφασίζει, αγωνίζεται, νικάει! Τους ενοχλεί που η νεολαία ακόμα αντιστέκεται!

Εμείς από τη μεριά μας να τους διαβεβαιώσουμε ότι στα σχέδιά τους θα στεκόμαστε πάντα εμπόδιο!
ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε σήμερα στη συνέλευση?

Γιώργος Σταμ είπε...

Οι "αγωνιστές" της ΠΑΣΠ και της ΠΚΣ για ακόμα μια φορά, μετά την Πέμπτη και την Παρασκευή, μποϊκόταραν τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης κι έτσι δεν υπήρχε απαρτία.
Μια χαρά τους βολεύει να μην συζητάνε οι φοιτητές. Οι μεν Πασπίτες γιατί τη βγάζει λάδι η κυβέρνησή τους και ο Χρυσοχοϊδης κι η Διαμαντοπούλου κι οι δε Κνίτες γιατί με το ΜΑΣ θα... βάλουν και κανα άνθρωπο στο κόμμα. Τι ΚΕΣ και πράσινα άλογα λένε?

Α ορίστε και μερικά βιντεάκια από τη δράση του Υπουργείου του Πολίτη (χρυσοχοίδης version).

http://www.tvxs.gr/v28101

http://www.youtube.com/watch?v=AsOBtTNJ-aA

http://www.youtube.com/watch?v=rpw67wKdXE8&feature=related

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.